Bojo Galak - Nella Kharisma

14,100

Lirik lagu: Bojo Galak

Bojo Galak
Nella Kharisma
wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak
saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada
yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene
sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane
yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter
yo wes ben nduwe bojo sing galak,
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah,
nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati,
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone,
senajan kahanane koyo ngene
ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak
ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe
kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak
yo wes ben nduwe bojo sing galak,
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah,
nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati,
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone,
senajan kahanane koyo ngene
yo wes ben nduwe bojo sing galak,
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah,
nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati,
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone,
senajan kahanane koyo ngene

Mendengarkan musik Bojo Galak terbaru - Lagu - di LaguDownload.Net, download musik mp3 Bojo Galak terbaik Download lagu gratis Bojo Galak Mp3 - Download Lagu - Download lagu Indonesia 2018 terbaru - LaguDownload.Net
Download lagu tercepat Bojo Galak - Download Lagu Terbaru - di LaguDownload.Net, Dengarkan mp3 Bojo Galak Indonexia atau dan tercepat
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim