Tangise Ati - Didi Kempot

755

Lirik lagu: Tangise Ati

Udan deres, wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cidro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

reff :
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake



Mendengarkan musik MP3 Tangise Ati gratis dengan kecepatan tinggi - Lagu Baru - di LaguDownload.Net, Download gratis musik Tangise Ati terbaik Download lagu gratis kualitas Tangise Ati - Mp3 Music Download - di LaguDownload.Net, Download lagu Tangise Ati keinginan Anda bahagia mendengarkan musik Download lagu mp3 Tangise Ati terbaru - Download Lagu Gratis - Gudang lagu Mp3 Indonesia 2018 terbaru gratis
Lihat Lebih