Ditinggal Rabi - Nella Kharisma

7,466

Lirik lagu: Ditinggal Rabi

Ditinggal Rabi
Nella Kharisma
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego ngarani mblenjani janji suci
neng ono kembange ilang,
po tresno wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso


Mendengarkan musik online Ditinggal Rabi - Download Lagu - di sini, Download Lagu Mp3 Ditinggal Rabi gratis di LaguDownload.Net Download Lagu Ditinggal Rabi baru terbaru Indonesia, Download Lagu Ditinggal Rabi mp3 kecepatan tinggi
Download lagu free Ditinggal Rabi tercepat - Gudang Lagu , Mendengarkan musik mp3 Ditinggal Rabi terbaik di website LaguDownload.Net
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim