Wolak Walik Jaman - Eddy Silitonga

1,050

Lirik lagu: Wolak Walik Jaman

Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase
Sing duwur biso anjlok mudhun,
Sing ngisor biso misuwur
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo pasrah ning nasibe
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo mandheg usahane
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Tansah nyenyuwun, nang sing kuoso
Mugo do kaleksanono
reff:
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase
Ora langgeng selawase,
Ora langgeng selawase,

Mendengarkan musik Wolak Walik Jaman terbaru Indonesia - Music Downloader - di LaguDownload.Net, Download lagu Wolak Walik Jaman gratis ingin Anda beruntung Download Lagu Indonesia Terbaru Wolak Walik Jaman di LaguDownload.Net free
Download lagu Wolak Walik Jaman online terbaru - Download Lagu Terbaru - di LaguDownload.Net, Download music cepat Wolak Walik Jaman menyenangkan mendengarkan perasaan Anda
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim