Nanggap Campursari - Didi Kempot

1,160

Lirik lagu: Nanggap Campursari

Sasi ngarep ayo rabi yo dik yo
Konco konco diulemi
Nanggap orkes campursari
Sedino punjul sewengi
Tamune ben seneng ati

Mengko yen listrike mati yo dik yo
Nyewo disel opo aki
Joget terus sampe pagi
Jogetan karo penyanyi
Yen wis rampung disangoni

Sing nyanyi ayu-ayu
Yen aku mlirik kowe ojo cemburu
Sing mlirik mung mripatku
Ning atiku mung kanggo sliramu

Tresno ditambah tresno
Candakane mestine kuwi roso
Roso ditambah roso
Candakane mestine kuwi kerso
Kerso ditambah kerso
Candakane mestine kuwi nyoto
Nyoto ditambah nyoto
Nyoto-nyoto wong loro pancen tresno




Mendengarkan Mp3 Music Nanggap Campursari kecepatan tinggi- Free Download Lagu - di LaguDownload.Net Mendengarkan musik mp3 kecepatan tinggi Nanggap Campursari - Download Lagu Baru - di LaguDownload.Net, Download music Nanggap Campursari baru 2017 Download Lagu Nanggap Campursari terbaru gratis di LaguDownload.Net terbaik Indonesia, Download Lagu Nanggap Campursari terbaru 2017 kualitas tinggi
Lihat Lebih