Prei Oplosan - Eny Sagita

461

Lirik lagu: Prei Oplosan

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan


Download MP3 lagu terbaru Prei Oplosan - Download Lagu Gratis - Website LaguDownload.Net, Download lagu Prei Oplosan kecepatan tinggi Download MP3 Prei Oplosan lagu terbaik - Download Lagu Terbaru - Website LaguDownload.Net, Download lagu mp3 gratis terbaru Download lagu terbaru Prei Oplosan, Free download lagu Mp3 - Download Lagu Mp3 - Download lagu Indonesia 2018 terbaru - LaguDownload.Net
Lihat Lebih