Piker Keri - Via Vallen

29,608

Lirik lagu: Piker Keri

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

piker keri piker keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
abot dirasakne rakuat dibecakne
rasah dipiker mbok miker seng liyane

tresnoku seng gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending nyicel motor podo mumete
naning ono hasile ketimbang miker kowe

piker keri piker keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

Baru musik tercepat Piker Keri - Lagu Terbaru 2018 - di LaguDownload.Net, Download lagu Piker Keri gratis Download lagu gratis Piker Keri Mp3 - Download Lagu Gratis -Free download lagu Indonesia 2018 Mp3 baru terbaik - LaguDownload.Net
Dengarkan lagu Mp3 Piker Keri Terbaru - Download Lagu - Website LaguDownload.Net, mendengarkan musik download musik panas Piker Keri mesin tercepat
Lihat Lebih