Konco Mesra - Nella Kharisma

25,080

Lirik lagu: Konco Mesra

Konco Mesra - Nella Kharisma
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku,
gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Download Mp3 kualitas Lagu Konco Mesra - Download Lagu - Website LaguDownload.Net, keinginan Anda senang mendengarkan musik Download musik gratis Konco Mesra - Download Lagu - di LaguDownload.Net, Download Musik mp3 Konco Mesra terbaru Indonesia Download lagu mp3 terbaru Konco Mesra gratis - Lagu - Gudang lagu Indonesia 2017 terbaik - LaguDownload.Net
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim