Kimcil Kepolen - Nella Kharisma

5,165

Lirik lagu: Kimcil Kepolen

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta 
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandhing tresno kalah karo bondho

Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno kowe
Kok pendak dino atimu enenge gelisah
Mendhing aku ro kowe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gur bondho
Menang rupo kalah dupo aku ora popo

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandhing tresno kalah karo bondho

Pisan pindho aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku
Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
Jaremu nek ra FU kowe ora I Love You
Jaremu nek ra ninja kowe ora cinta
Nanging piye meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondho menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondho

Yonek kowe ra iso trimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondho kuwi ciri khase
Pancen kowe rojo neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kuwi pancen kowe
Aku wis ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek kowe ora iso
Atiku wis ra kuat rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo


Gudang musik Gratis free download Kimcil Kepolen mp3 di Download Lagu
Lagu Kimcil Kepolen mp3 terbaik Indonesia - Download Lagu Gratis - Website LaguDownload.Net, download lagu gratis mp3, download Kimcil Kepolen di LaguDownload.Net Mendengarkan musik mp3 kecepatan tinggi Kimcil Kepolen - Download Lagu - di LaguDownload.Net, Download music Kimcil Kepolen baru 2017
Lihat Lebih