Bojo Lali Omah - Erna Sari

683

Lirik lagu: Bojo Lali Omah

Opo kowe wis lali,
Karo omahmu dewe..
Lungo setaun ora bali,
Gawe bingungku awan bengi..

Opo wis pancen lali,
Pamit sedelo jebule suwi..
Jane kecanthol cewek ngendi,
Seprene ngilang ra ngabari..

reff:
Lali omah opo wis pancen lali omah,
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah..
Aku bingung lan pasrah,
Nduwe bojo lali omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah,
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah ngomongo wae,
Ora usah lali karo omah..

reff:
Opo kowe wis lali,
Karo omahmu dewe..
Lungo setaun ora bali,
Gawe bingungku awan bengi..

Opo wis pancen lali,
Pamit sedelo jebule suwi..
Jane kecanthol cewek ngendi,
Seprene ngilang ra ngabari..

reff:
Lali omah opo wis pancen lali omah,
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah..
Aku bingung lan pasrah,
Nduwe bojo lali omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah,
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah ngomongo wae,
Ora usah lali karo omah..


Download musik mp3 Bojo Lali Omah kecepatan tinggi - Download Lagu - di LaguDownload.Net, Download lagu Bojo Lali Omah selalu mendengarkan perasaan Anda Download musik gratis Bojo Lali Omah terbaru - Download Lagu - Download Gudang musik Indonesia 2018 terbaik - LaguDownload.Net
Mendengarkan lagu Bojo Lali Omah terbaru - Download Lagu Gratis - Website LaguDownload.Net, Download musik Bojo Lali Omah melihat Anda di website LaguDownload.Net
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim