Sawangen - Tasya Rosmala

3,912

Lirik lagu: Sawangen

Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang..
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang..
Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe..
Hooo..hooo…hooo..
reff:
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..
Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..
reff:
Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang..
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang..
Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe..
Hooo..hooo…hooo..reff:
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..
Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..
Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..
Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..


Download Lagu Mp3 download Sawangen mp3 di LaguDownload.Net
Download lagu Mp3 Sawangen terbaik - Download Lagu - di sini, download music Sawangen terima kasih telah mengunjungi website LaguDownload.Net Download lagu MP3 Sawangen kecepatan tinggi - Gudang Lagu - di LaguDownload.Net, Gudang lagu Indonexia terbaru 2018
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim