Lingsir Wengi - Nurhana

1,523

Lirik lagu: Lingsir Wengi

Lingsir wengi

Sepi durung biso nendro

Kagodho mring wewayah

Kang ngreridhu ati

Kawitane mung sembrono

Njur kulino

Ra ngiro

Yen bakal nuwuhke tresno

Nanging duh tibane

Aku dewe kang nemahi

Nandang bronto

Kadung loro sambat-sambat sopo

Rino wengi

Sing tak puji ojo lali

Janjine mugo biso tak ugemi

reff :



Musik Online Mp3 download Lingsir Wengi di Download lagu mp3 - LaguDownload.Net
Download musik mp3 Lingsir Wengi kecepatan tinggi - Music Search - di LaguDownload.Net, Download lagu Lingsir Wengi selalu mendengarkan perasaan Anda Mendengarkan musik gratis Lingsir Wengi - Download Lagu Mp3 - Website LaguDownload.Net, Download Lagu Lingsir Wengi kecepatan tinggi
Lihat Lebih