Kangen Banyuwangi - Catur Arum

529

Lirik lagu: Kangen Banyuwangi

Wis pirang minggu lawase,
Sing tau sun sambang..
Yo wis pirang panenan suwene,
Sun nyonggo angenan..

Nong gandane saking njah arum,
nong cemese selendang kawung..
Hang meruhi hang nyangkungi,
kakang embok adik lan isun..

reff:
Wis pirang minggu lawase,
Sing tau sun sambang..
Yo wis pirang panenan suwene,
Sun nyonggo angenan..
Cemeh lawase sing tau ngganteni,
Nggawe mrinane ati iki..

Monggo isun urip mulyo,
Duwe nomo duwe rego..
Sing kiro lilo madato lego
Kadhung durung ndepani riko..

He.., blambangan..
He.., banyuwangi..
He.., blambangan..
He.., pucuk wetan..

reff:
Cemeh lawase sing tau ngganteni,
Nggawe mrinane ati iki..

Monggo isun urip mulyo,
Duwe nomo duwe rego..
Sing kiro lilo madato lego
Kadhung durung ndepani riko..

He.., blambangan..
He.., banyuwangi..
He.., blambangan..
He.., pucuk wetan..


Download music mp3 Kangen Banyuwangi kecepatan tinggi - Download Lagu Gratis - di sini, Dengarkan mp3 gratis di LaguDownload.Net Download lagu gratis Mp3 Kangen Banyuwangi tercepat - Download Lagu Mp3 -Download musik Kangen Banyuwangi kualitas tinggi, bebas pemutar musik online di LaguDownload.Net Download lagu gratis Kangen Banyuwangi terbaru - Download Lagu - Free download lagu Mp3 Indonesia 2017 terbaru
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim