Didi Kempot - Bojo Loro Music Terbaru
Didi Kempot - Bojo Loro Campursari Download mp3 Terbaru Didi Kempot - Bojo Loro gratis
4:38

Didi Kempot - Bojo Loro - Campursari

580,909

Lirik lagu: Didi Kempot - Bojo Loro

Kroso sepet empinge mlinjo
Sirah mumet dik nduwe bojo loro
Mikir sing enom mikir sing tuwo
Ro karone podo le tresno

Cekut cekut mumet temenan
Ati bingung dik le mbagi katresnan
Butuhe akeh duwit pas pasan
Tanggal enom wis kebingungan

Mrono mrene saben ndino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli clono

(kembali ke atas)

Mrono mrene saben ndino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli clono
Didi Kempot - Bojo Loro download musik lebih cepat - Mp3 Download - di LaguDownload.Net, Dengarkan download lagu terpanas Didi Kempot - Bojo Loro Indonesia Download Lagu 2018 Didi Kempot - Bojo Loro, Download Lagu Didi Kempot - Bojo Loro mp3 hot terbaru 2018 gratis
Download music mp3 Didi Kempot - Bojo Loro kecepatan tinggi - Download Lagu - di sini, Dengarkan mp3 gratis di LaguDownload.Net
Lihat Lebih