Titip Kangen - Vivi Rosalita

847

Lirik lagu: Titip Kangen

Vivi Rosalita - Titip Kangen
Titip Kangen - Vivi Rosalita
Dipopulerkan oleh  Vivi Rosalita
Teks Lagu Campursari Titip Kangen - Vivi Rosalita
Titip Kangen - Vivi Rosalita Lirik Lagu Campursari

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani
Tak suwun slirane gelem sabar ngenteni
Percaya ‘a sayang aku ra bakal lali

Kangen aku kangen sliramu
Rindu aku pingin ketemu
Liwat angin sare titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani

Padang rembulan ning pelataran
Kaya nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi sansaya sepi
Saya nggegawa suwunge ati

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani
Kangen aku kangen sliramu
Rindu aku pingin ketemu

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani

Padang rembulan ning pelataran
Kaya nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi sansaya sepi
Saya nggegawa suwunge ati

Kanggo sliramu sing tak tresnani




Download musik gratis Titip Kangen - Download Lagu Terbaru Indonesia - di LaguDownload.Net, Download Musik mp3 Titip Kangen terbaru Indonesia Lagu Terbaru Titip Kangen memiliki saham gratis LaguDownload.Net.
Mendengarkan Mp3 Music Titip Kangen kecepatan tinggi- Download Lagu 4shared - di LaguDownload.Net
Lihat Lebih