Konco Mesra - Ratna Antika

3,537

Lirik lagu: Konco Mesra

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Download musik Konco Mesra Terbaru - Free Lagu Download - di LaguDownload.Net download Konco Mesra musik kualitas Download musik gratis Konco Mesra - Mp3 Free Download - di LaguDownload.Net, Download Musik mp3 Konco Mesra terbaru Indonesia Download musik Konco Mesra Mp3 - Download Lagu - Gudang musik Indonesia 2017 Mp3 baru terbaik - LaguDownload.Net
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim